Intari Keukens en Interieur

Intari Keukens en Interieur  

Ga naar de inhoud
Tips and Tricks
  
Hoe een keuken plaatsen?

Een keuken laten plaatsen hoe begin je daaraan?
U krijgt altijd een exacte montagedatum van zodra we weten dat de productie klaar is en alle goederen tijdig geleverd worden.

De eerste stap is dan voor u de keuken leegmaken en verwijderen, soms kan u met uw oude keuken jonge mensen of verenigingen plezieren of waarom verkoopt u ze niet tweedehands.
Intari kan deze voor u ook desgewenst verwijderen in regie aan 45€ per uur excl.  BTW + kosten van de afvalverwijdering.

Als tweede krijgt u van ons een technisch plan, hier is het de bedoeling dat uw elektrieker of loodgieter indien nodig de vereiste aanpassingen voor de nieuwe keuken uitvoert.
Indien u niemand kent, helpen we u hier ook graag mee verder tevens in regie aan 45€ per uur.  We trachten altijd aan te sluiten op de bestaande nutsvoorzieningen, maar dat lukt helaas niet altijd en zijn soms
de bestaande installaties dermate verouderd, dat een modernisering zich opdringt.

De derde stap is de levering en montage van uw nieuwe keuken, belangrijk is die dag dat er een vrachtwagen voor de deur kan lossen.
Indien vereist voorzien we ook een meubellift om de keuken op het juiste verdiep te krijgen. Om de keuken vlot te plaatsen vragen we voldoende open ruimte en toegang tot sanitair voor onze monteurs. Liever geen andere stielmannen op dat moment die mogelijk ons werk kunnen vertragen.
ADRES
CONTACT
Professionele binnenhuisarchitecten
met een passie voor keukens en interieur.
OPENINGS UREN
U kan ons altijd bereiken
op gsm of mail voor een afspraak.

Afspraken kunnen waar en
wanneer u wenst,
buiten op zondag.

Hamerdijk 7
2830 Willebroek
Tel : 0471 08 10 19
0471 08 10 19

Intari Bv Hamerdijk 7 2830 Willebroek
Intari Bv Hamerdijk 7 2830 Willebroek
Intari Bv Hamerdijk 7 2830 Heindonk
Terug naar de inhoud